Fitnesshuset är en portal vi har skapat för att hjälpa dig att hitta de bästa produkterna inom hälsokost – för dig.

Det finns en hel uppsjö av produkter där ute och det kan vara svårt att veta vilka som är bra respektive dåliga. Vilka som passar dig och dina behov och vilka som ger den för- och nackdelen.

Poängen är att vi, med expertis och erfarenhet i ryggen, ska kunna informera och vägleda dig till att göra ett val du kan vara trygg och säker i. Ett val som är rätt för dig.

Våra tester

Våra tester ser inte alltid likadana ut, men vi följer oftast en och samma process – då den har visat sig vara mest effektiv och ger bäst resultat.

Vår process ser ut ungefär så här:

  • Studera vilka produkter som finns inom kategorin
  • Välj ut de som, enligt pappret, är bäst
  • Testa produkterna
  • Jämför testresultaten
  • Gör research – vad säger andra konsumenter om respektive produkt?
  • Utvärdera och sammanfatta resultaten i en guide

Värt att notera är att vi inte alltid har fysiskt testat varje produkt. Det finns tillfällen då det inte behövts eller att vi inte har haft tillgång. Då har vi istället lagt större fokus på research, för att se vad andra konsumenter och recensioner säger.

Vi vill inte enbart förmedla och förlita oss på vår uppfattning av respektive produkt. Det kan vara så att vår smak skiljer sig, att vi lyckats få tag i ett ovanligt bra exemplar eller att våra kriterier är annorlunda i jämförelse med andra användare. Av den anledningen samlar vi på oss så mycket information vi kan från andra konsumenter. Varje bäst-i-test är alltså inte bara baserat på vår egna uppfattning, utan vi har även tagit med andra konsumenters utvärdering i betygssättningen.

Vi på Fitnesshuset.se är alltid öppna inför förslag, nya idéer, anmärkningar och samarbeten. Du är alltid välkommen att kontakta oss här nedanför.